Dækskifte

Har du brug for dækskifte? Årstiderne skifter ret hurtigt, og pludselig står du i en situation, hvor du hurtigt har brug for at få skiftet til vinterdæk, sommerdæk eller have skiftet dine helårsdæk. Hos CC Autoservice arbejder vi hurtigt, og dækskifte bliver derfor ikke noget bump på vejen. Vores værksted ligger tæt og lokalt på Venusvej i Nykøbing Sjælland.

Vi kan dække de fleste behov i fobindelse med dæksifte og hjulskifte. Det er muligt at købe nye vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk hos os(LINK) – desuden har vi mulighed for opbevaring på vores dækhotel.

Dækhotel

Dækopbevaring på vores dækhotel er en nem løsning, og du kan være helt rolig, vi passer godt på dine dæk. Gummi har bedst af bevaring i en mørk, kølig og tør atmosfære. Det sørger vi for, om det så er vinterdæk, sommerdæk eller et ekstra sæt helårsdæk, så tager vi os godt af dem, og du spare selv plads. Vi har dine vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk liggende lokalt lige her i Nykøbing Sjælland i det vidunderlige Odsherred.

Onlinebooking

Det er nemt og bekvemt at finde et tidspunkt, der passer dig og din kalender. Vores onlinebookingsystem er simpelt og giver dig oversigt over frie tider til dækskifte. Du kan booke dit dækskifte i god tid, så du ikke behøver at blive overrasket, når den første sne og frost kommer. Få sat en dag i kalenderen, så er du hurtigt på vejen igen efter et godt pit stop på vores værksted.

Komplet hjulskifte

Vi klarer ikke blot opbevaring og udskiftning af dine vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk – vi leverer din bil tilbage med et kontrolleret dæktryk og vi har styr på dit dækmønster, så du altid kan få en opdatering med på vej ud af garagen.

Vores dygtige mekanikere tilbyder altså en helt komplet løsning helt fra salg, opbevaring, afmontering og montering af dine vinterdæk, sommerdæk eller helåarsdæk. Du er i helt trygge hænder – og vi har mange års erfaring. CC autoservice er din lokale Automester i Nykøbing Sjælland, og vi elsker vores arbejde.