Service af Elbiler og Hybridbiler

Hos CC Autoservice er fremtiden nu, og derfor tilbyder vi vores ekspertise til alle slags biler, også elbiler og hybridbiler. Fabriksgarantien er intakt efter service hos os på Venusvej i Nykøbing Sjælland.

Vi tilbyder professionel service til din elbil eller hybridbil. Vores værksted er fuldt opdateret til håndtering af service og reparationer af din elbil eller hybridbil. Er der behov for det, så kan vi også tilbyde godkendte reservedele til din bil.

Flere og flere vælger elbiler og hybridbiler, og det anbefales at denne type af biler kommer til service minimum en gang om året. Her genngemgår vi hele bilen, og hvis noget dukker op, så er vi selvfølgeligt fuldt ud kvalificerede til at udføre arbejdet med det samme.

Det skal være enkelt og lokalt at finde muligheder for alle typer biler. Det er vores filosofi hos CC Autoservice, og derfor udvider vi løbende vores kompetencer også ekspertiseområder, så vi kan sikre at du kan få den bedste hjælp så tæt på dig som muligt.

Onlinebooking

Det er nemt og bekvemt at finde et tidspunkt, der passer dig og din kalender. Vores onlinebookingsystem er simpelt og giver dig oversigt over frie tider til service, reparationer, udrettelse af skader og meget andet til vedligeholdelse af din elbil eller hybridbil. Du kan booke tid til service eller reparation i god tid, så har du styr på dit årlige serviceeftersyn. Få sat en dag i kalenderen, så er du hurtigt på vejen igen efter et godt pit stop på vores værksted i Nykøbing Sjælland.

En grøn fremtid

Hver gang du laver en booking til et serviceeftersyn på et Automester E+ værksted som vores, er du med til at sikre en grønnere fremtid i Danmark. Vi bidrager nemlig med at plnate et træ sammen med organisationen Plant et Træ. Det går blandt andet til en ny undervisningsskov i Vipperød ved Holbæk.