Undervognsbehandling

CC Autoservice står klar til undervognsbehandling af alle typer biler.

Alle biler ruster, hvis vi ikke passer på dem. Med nyere biler går det ganske vidst langsommere, men rusbeskyttelse og undervognsbehandlinger er essentielt for din bil, hvis den skal have mange gode år, og det er uanset bilens alder.

Om din bil er ny eller ældre, så er den ikke rustbeskyttet fra fabrikken, og en tidligere ejer kan man helle ikke være sikker på har passet godt på din bil. En god rustbeskyttelse kan også hæmme rust, der allerede er opstået – det er altså ikke for sent, hvis du allerede nu kan se rust på din bil.

CC Autoservices værksted har kompetencer og erfaring til at passe på din bil. Vores mekanikere anbefaler løbende undervognsbehandling, så du altid er bedst beskyttet.

Kom ned til vores værksted på Venusvej i Nykøbing Sjælland.

Find den rigtige behandling til din bil

Vi anvender udelukkende anderkendte, gennemtestede og super effektive produkter til udføring af rusbeskyttelse og undervognsbehandling. Der er mulighed for både MERCASOL, PAVA og DINITROL. Alle 3 er anderkendte produkter, der har den bedste gennemtrængenhed. Vi står selvfølgelig klar med vejledning og råd til type af produkt og antal lag mm.
Vi vil altid rense for snavs og vejsalt mm, vores mekanikere kigger hele undervognen igennem for tæringer, rustskader og andre skader. Vi holder også fokus på bilens hulrum og inderskærme.

Onlinebooking

Det er nemt og bekvemt at finde et tidspunkt, der passer dig og din kalender. Vores onlinebookingsystem er simpelt og giver dig oversigt over frie tider til rustbeskyttelse og undervognsbehandling. Du kan booke rustbeskyttelse og undervognsbehandling i god tid, så du ikke behøver at blive overrasket, når du kommer i tanke om, at det er længe siden, og vejsalten allerede er lagt ud over gader og stræder. Kontakt vores værksted, hvis du er i tvivl om PAVA, MERCASOL eller DINITROL vil være bedst for netop din bil. Få sat en dag i kalenderen, så er du hurtigt på vejen igen efter et godt pit stop på vores værksted.