Forsikringsskader

Du kan frit vælge værksted, når uheldet er ude, og du har brug for udbedring af forsikringsskader. Automester samarbejder med alle forsikringsselskaber, hos CC Autoservice i Nykøbing Sjælland kan du derfor komme til din lokale mekaniker og få hjælp til reparationer og udbedringer i forbindelse med din skadessag.

Når du har fået en skade på din bil, så er det vigtigt, at du hurtigt for det anmeldt til dit forsikringsselskab. CC Autoservice hjælper med at takserer skaden og får det godkendt hos forsikringsselskabet. Vi kan også tilbyde en lånebil i perioden, hvor vi reparerer din bil. Så er du sikker på, at kunne komme frem og tilbage.

Det er aldrig belejeligt at være involveret i en forsikringssag, og hos CC Autoservice bestræber vi os derfor efter at kunne gøre noget af ubelejeligheden så let som mulig for dig. Vores skadeservice er til for at hjælpe dig godt på vej, så du kan komme tilbage i trafikken. Uanset hvilken forsikringsskade der er tale om, så er vi klar til at håndtere dine behov.

Onlinebooking

Det er nemt og bekvemt at finde et tidspunkt, der passer dig og din kalender. Vores onlinebookingsystem er simpelt og giver dig oversigt over frie tider til udrettelse af skader og andre typer af service efter en forsikringssag. Du kan booke tid til din reparation i god tid, så du ikke behøver at blive overvældet af situationen efter en forsikringsskade. Få sat en dag i kalenderen, så er du hurtigt på vejen igen efter et godt pit stop på vores værksted i Nykøbing Sjælland.